Seura-asut

Paimion Yrityksen asusteet hankitaan Urheilutukusta, jonka kanssa seuralla on sopimus.
Peliasun väritys on punainen yläosa ja musta alaosa (poikkeuksena Liberon valkoinen tai musta pelipaita). Joukkueen muissa asusteissa myös musta yläosa mahdollinen. Liitteen seuramalliston yläosaa saatavana myös mustana.

Seuramallisto alla kuvana ja liitteenä:

Jokainen joukkue päättää itsenäisesti, mitä varusteita hankkii ja vain pelipaita on pakollinen kaikille. Suositeltavaa olisi joukkueen yhtenäinen peliasu, joka sisältää paidan, shortsit ja sukat. Seura antaa D-junnuille ja nuoremmille pelipaidan käyttöön. Halutessaan myös nuoremmat voivat hankkia ns. omat paidat joukkueen pelaajille omalla kustannuksella, jolloin paitoihin mahdollista painattaa nimi ja sponsorimainoksia.


Jokainen joukkue hoitaa varustetilauksen ja maksamisen itsenäisesti Urheilutukun kanssa.
Painatukset tehdään painatusohjeiden mukaisesti ja ohjeista selviää, mitä mihinkin on mahdollista painattaa ja mitkä painatukset ovat pakollisia.

Jokainen voi milloin tahansa ostaa asusteita myös yksittäin ja itsenäisesti ottamalla yhteyttä Urheilutukkuun. Tällöinkin tuotteet saadaan painatuksineen ja hinnat ovat kuvaston mukaisia. Huom! Sponsoripainatukset tehdään vain ryhmätilausten yhteydessä!

PDF-tiedostoT-paita.pdf (131 kB)
esimerkki joukkueen sponsoreista pelipaidassa
PDF-tiedostoPainatukset 2018.pdf (395 kB)
Painatusohjeet kaikille malliston tuotteille