Power Cup

Maailman suurimpaan juniorilentisturnaukseen voi osallistua monessa eri roolissa: pelaajana, valmentajana, huoltajana, talkoolaisena tai vierailijana.

Turnaukseen osallistuu vuosittain noin 200 seuraa ja 900 joukkuetta, sekä 700 talkoolaista. Ilman heidän työtuntejaan ja sitoutumistaan turnauksen järjestäminen olisi mahdotonta.

Turnauksesta lisää PowerCupin omilla sivuilla:

Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä.

Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Osallistumiskynnys on matala ja myös juuri lentopallon aloittaneille 1-6-luokkalaisille löytyy sopivia sarjoja, joissa pääse "koppipallon" myötä helposti ja hauskasti mukaan pelitunnelmaan.

Turnaukseen voi tulla tutustumaan tuiki tavallisena katsojana ja vierailijana. Energia ja pelaamisen ilo tarttuvat. Täältä saat myös vinkkejä vaikkapa oman lapsesi uudelle harrastukselle.

Joukkueet voivat osallistua Power Cup -turnaukseen myös ilman lisenssiä, sillä turnausvakuutus sisältää kaikkien pelaajien tapaturmavakuutuksen.

Varmista siis mukanaolosi ilmoittautumalla ajoissa - näin säästät myös rahaa, ja turnaukseen valmistautuminen voi alkaa!

POWER CUP VIRALLINEN KISAPAITA 2020

 

Power Cup 2020 -kisapaita on Spiro Aircool tekninen paita. Alla linkki PowerCup -sivuille, jossa tietoa paidan koosta.

https://www.powercup.fi/osallistu/ilmoittaudu/

PELAAJAN ILMOITTAUTUMINEN POWER CUP 4.-7.6.2020


Pelaajien ilmoittautuminen on päättynyt ja lähtevät joukkueet muodostettu.

 

Täytä ilmoittautuminen huolella! 

Seuramme kerää tarvittavat tiedot Power Cup -ilmoittautumiseen. Täytä allaoleva ilmoittautumiskaavake. Joukkueen muodostamiseksi tarvitaan riittävä määrä ikäryhmän pelaajia ja valmentajia. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen viimeistään ma 24.2.2020 iltaan mennessä!!

Seuran PowerCup yhdyshenkilönä toimii Rami Lehtinen. Jos kysyttävää, niin kysy yhdyshenkilöltä taikka omalta valmentajaltasi.

Seuran tuki turnaukseen tänä vuonna 800€, josta kustannetaan joukkuemaksut ja suurimman osan valmentajien kisapasseista. Seuralla ei ole yhteiskuljetusta tänä vuonna. Joukkueiden kuljetuksista vastaavat joukkueet itse.

Power Cup -turnaukseen voi ilmoittautua kahden ilmoittautumisjakson aikana. Mitä aiemman jakson aikana ilmoittautuu, sitä edullisemmalla hinnalla pääsee mukaan. Jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja ja valmentaja lunastaa kisapassin. Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, ja viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla. Tämän lisäksi seura tukee perheitä, joissa useampi pelaaja. 1. pelaaja maksaa täyden hinnan, 2. pelaaja 3/4 ja 3. pelaaja 1/2 hinnasta.

Kisapassien hinnat 2020:

Peruspassi 144€

Perhepassi 134€

Power Cupin kokonaishinta muodostuu ensimmäisestä maksusta, joka sisältää kisapassin hinnan ja toisesta maksusta, jonka kustannus jaetaan kaikkien seuran pelaajien kesken. Toisen maksun hinta sisältää seuran oman Poweripaidan ja loput joukkueiden yhteisistä kuluista. Toisen maksun suuruus n. 40 €, mutta tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Ensimmäinen maksu laskutetaan heti, kun varmuus joukkueen muodostamisesta saadaan valmentajalta. Ensimmäinen erä tulee olla maksettuna 29.2.2020 ja toinen osa toukokuun loppuun mennessä. 

 

Nauti kisapassistasi ja käytä sen etuja hyväksesi koko turnauksen ajan!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.