Power Cup

Maailman suurimpaan juniorilentisturnaukseen voi osallistua monessa eri roolissa: pelaajana, valmentajana, huoltajana, talkoolaisena tai vierailijana.

Turnaukseen osallistuu vuosittain noin 200 seuraa ja 900 joukkuetta, sekä 700 talkoolaista. Ilman heidän työtuntejaan ja sitoutumistaan turnauksen järjestäminen olisi mahdotonta.

Turnauksesta lisää PowerCupin omilla sivuilla:

Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä.

Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Osallistumiskynnys on matala ja myös juuri lentopallon aloittaneille 1-6-luokkalaisille löytyy sopivia sarjoja, joissa pääse "koppipallon" myötä helposti ja hauskasti mukaan pelitunnelmaan.

Turnaukseen voi tulla tutustumaan tuiki tavallisena katsojana ja vierailijana. Energia ja pelaamisen ilo tarttuvat. Täältä saat myös vinkkejä vaikkapa oman lapsesi uudelle harrastukselle.

Joukkueet voivat osallistua Power Cup -turnaukseen myös ilman lisenssiä, sillä turnausvakuutus sisältää kaikkien pelaajien tapaturmavakuutuksen.

Varmista siis mukanaolosi ilmoittautumalla ajoissa - näin säästät myös rahaa, ja turnaukseen valmistautuminen voi alkaa!