Lentis-Liikkari

 

Alle kouluikäisille suunnattu Lentis-Liikkari tulee taas kaudella 2021-2022. Mukaan otetaan max. 15 lasta/ryhmä. Lentis-Liikkarin ohjelmassa joka 4. tunti on yhteistunti aikuisen kanssa. Harjoitukset ovat MAANANTAISIN Hanhijoen koululla.

Lentis-Liikkarissa 3-6-vuotiaat lapset liikkuvat monipuolisesti opetellen liikunnan perustaitoja pallon kanssa. Emme kuitenkaan vielä keskity sormilyönnin opettelemiseen, vaikka lähes jokaisessa tuokiossa onkin läsnä pehmeät pallot. Pallon kanssa leikkimisen myötä toivomme, että lapset tottuvat käsittelemään palloa ja oppivat lentopallon ja monen muun liikuntalajin kannalta tärkeitä liikuntataitoja.

Syyskauden ensimmäinen Lentis-Liikkari on maanantaina 23.8.2021 Hanhijoen koululla:

  • 3-4-vuotiaille klo 17.00-17.45 
  • 5-6-vuotiaille klo 17.45-18.30 TÄYNNÄ!
  • ensimmäinen kerta on yhteistunti aikuisen kanssa, jolloin olemme ULKONA

Ilmoittautuminen Lentis-Liikkariin tapahtuu alla olevasta linkistä. Mukaan otetaan 15 lasta/ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme ilmoittautuneita myös varasijalle. 

Lentisliikkarin hinta alkavalla kaudella 55€/lapsi.

Hinta pitää sisällään liikkaritunnit kerran viikossa syys- ja kevätkaudella, perheliikuntatunnit kerran kuussa (joka 4. tunti yhteiskerta aikuisen kanssa), treenipaidan lapsen nimellä ja seuran -logolla varustettuna sekä kotitehtävävihon. Seura ei vakuuta osallistujia. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin syksyn aikana. Ensimmäiset harjoituskerrat ovat maksuttomia, joten uudet harrastajat ovat tervetulleita rohkeasti mukaan tutustumaan Liikkariin!

 

Lentis-Liikkarin vastuuohjaajana toimii
Anna Blomroos
0408357857
anna_pakkanen(at)hotmail.com