Lentis-Liikkari

 

Alle kouluikäisille suunnattu Lentis-Liikkari saa jatkoa kaudella 2019-2020. Mukaan otetaan max. 15 lasta/ryhmä. Lentis-Liikkarin ohjelmassa joka 4. tunti on yhteistunti aikuisen kanssa. Harjoitukset ovat torstaisin Hanhijoen koululla.

Lentis-Liikkarissa 3-6-vuotiaat lapset liikkuvat monipuolisesti opetellen liikunnan perustaitoja pallon kanssa. Emme kuitenkaan vielä keskity sormilyönnin opettelemiseen, vaikka lähes jokaisessa tuokiossa onkin läsnä pehmeät pallot. Pallon kanssa leikkimisen myötä toivomme, että lapset tottuvat käsittelemään palloa ja oppivat lentopallon kannalta tärkeitä liikkumistaitoja.

Syyskauden ensimmäinen Lentis-Liikkari on torstaina 5.9.2019 Hanhijoen koululla:

  • 3-4-vuotiaille klo 17.00-17.45 - TÄYNNÄ-
  • 5-6-vuotiaille klo 17.45-18.30 - TÄYNNÄ-

Ilmoittautuminen Lentis-Liikkariin tapahtuu alla olevasta linkistä. Uudet jäsenet täyttävät myös jäseneksiliittymislomakkeen, jotta tiedot päivittyvät seuramme jäsenrekisteriin. Mukaan otetaan 15 lasta/ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme ilmoittautuneita myös varasijalle. 

Lentisliikkarin hinta on vielä lukitsematta. Viime kautena Lentis-Liikkari maksoi 55€/lapsi ja on tulevaisuudessakin lähellä tuota hintaa.

Hinta pitää sisällään liikkaritunnit kerran viikossa syys- ja kevätkaudella, perheliikuntatunnit kerran kuussa (joka 4. tunti yhteiskerta aikuisen kanssa), treenipaidan lapsen nimellä ja seuran -logolla varustettuna sekä kotitehtävävihon. Seura ei vakuuta osallistujia. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Liikkaritunnille tarvitset mukaan joustavat ja mukavat vaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/jumppatossut.

 

Lentis-Liikkarin vastuuohjaajana toimii
Anna Blomroos
0408357857
anna_pakkanen (at)hotmail.com